Zorg voor het erfgoed

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is een onderdeel van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We werken onder de rechtstreekse verantwoordelijkheid van de minister. De Rijksdienst voert wet- en regelgeving en erfgoedbeleid uit dat het ministerie samen met de dienst ontwikkelt.

Algemeen directeur Susan Lammers

Algemeen directeur Susan Lammers

‘Zorg voor ons erfgoed. Dat is waar wij voor staan. Met specialistische kennis van het erfgoed stimuleren wij eigenaren, beheerders, particuliere organisaties en overheden om ons waardevolle erfgoed voor toekomstige generaties veilig te stellen. Ik ben trots op onze medewerkers die met zoveel passie hun kennis willen delen.’

Werken of een stage bij de Rijksdienst

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is het kennisinstituut voor roerend en onroerend erfgoed. Deze kennis zet de Rijksdienst in om met wetten en regels het erfgoed te beschermen en te ontwikkelen. Samen met anderen zijn wij verantwoordelijk voor de zorg van het Nederlands erfgoed boven en onder de grond en onder water. Kennis is ons kapitaal. Wij koesteren deze en geven haar graag door. Kennis vind je terug in onze boeken en in digitale middelen, maar eerst en vooral in de mensen die hier werken.

Lees meer over vacatures of stages.

Contactinformatie

Amersfoort

Smallepad 5
3811 MG Amersfoort
(033) 421 7 421
› routebeschrijving

Postadres

Postbus 1600
3800 BP Amersfoort

Amsterdam

Hobbemastraat 22
1071 ZC Amsterdam
› routebeschrijving

Rijswijk

Visseringlaan 3
2288 ER Rijswijk
› routebeschrijving

Infodesk

Voor inhoudelijke vragen
(033) 421 7 456
info@cultureelerfgoed.nl